Visie

Air Consult Engineering wil haar activiteiten binnen de farmaceutica/de biotechnologie en de gezondheidszorg verder ontwikkelen op basis van succesvolle referenties en wil binnen de sector erkend worden als:

een gespecialiseerde en betrouwbare partner voor het helpen realiseren van complexe projecten, waarbij contaminatie en milieubeheersing als belangrijke factoren gelden, zoals de controle over partikel- of microbiologische contaminatie, steriele processen, inperking, beheersing van temperatuur/vochtigheid, ...

Competente medewerkers die vanuit een vergelijkbare bedrijfscultuur meewerken aan de realisatie van investeringsprojecten, gaande van haalbaarheidsstudie tot validatie.

Een op de eindgebruiker gerichte organisatie voor levenscycluskwesties van installaties, inclusief het oplossen van de problemen die zich stellen.

Met de volgende unieke troeven bij:

 

 • Gespecialiseerde faciliteiten:
  Met een bijzondere focus op maatwerk en een specifieke aanpassing aan de behoeften van de eindgebruiker.
 • Strenge beperkingen:
  Onze flexibiliteit en ons vermogen om de technische, organisatorische en regelgevende beperkingen voor kritieke systemen, snel uit te voeren projecten en interfaces met bestaande systemen in aanmerking te nemen.
 • Adviesverlening inzake regelgeving: GMP, PIC/S, ...
  Ons vermogen om vooraf bij de projectomschrijving tussen te komen ter verzekering van de volledige beantwoording ervan aan de meest recente voorschriften, ...

ACE is dan ook vastbesloten om diensten te leveren, die een echte meerwaarde betekenen op basis van een unieke, drieledige basis:

 • vaardigheden
 • methoden
 • gedrag